1 daagse kano avontuur in Groningen. Een leerzame ervaring en een onvergetelijk personeelsuitje in één !


Als je dan toch op zoek bent naar een bijzonder personeelsuitje, waarom zou je dan niet de keuze laten vallen op: "Twee voor de prijs van 1?" Teambuilding gecombineerd met een gezellig bedrijfsuitje!

bedrijfsuitje

Deze 1 daagse kanoroute kun je met jouw collega's of groep op een avontuurlijke wijze naar keuze varen. Als recreatieve kanospeurtocht, spannende kanodropping, educatieve teambuildingsactiviteit of gewoon als recreatieve vaartocht. Met onderweg  de lunch, door jouzelf en jouw eigen groep uiteraard gekookt op een houtvuurtje.

Het accent van deze recreatieve dag ligt op het verbeteren van de samenwerking, het zelfvertrouwen en de besluitvaardigheid.


Als je iemand uit zijn comfortzone haalt en vervolgens in een kano plaatst, maakt diegene in eerste instantie een nogal ongemakkelijke ervaring mee. Je haalt hem of haar letterlijk en figuurlijk uit balans.

Die wiebelende kano, die moet je wel overeind zien te houden. Maar je zit niet alleen in die kano, er is nog iemand. Door al dan niet verbaal te gaan overleggen, maak je van nature al een eerste afspraak met jouw nieuwe partner. Over wie, wanneer wat doet in die kano. Meteen al, als een soort van overlevingsreflex, omdat je beiden niet in het water wilt belanden. Je wil zo snel mogelijk snel terugkeren naar een stabiele situatie. En het daarna, elkaar zo comfortabel mogelijk maken. Want daar hebben jullie samen profijt van. info_teambuilding

Zonder dat jij je daar van bewust was, voerden jullie samen al van nature een eerste overleg. Was het een aangenaam overleg? Voelen jullie elkaar meteen al goed aan? Of moesten de nodige woorden eerst uitgewisseld worden?

En als je dan eindelijk dat compromis gevonden hebt, blijkt ook nog eens dat jullie tweeën niet de enige zijn op het water. Je merkt op, dat jullie ook nog eens rekening moeten houden met de andere kano's. En dien je er voor te waken dat je elkaar in deze nieuwe situatie niet hindert of in gevaar brengt.

Tot overmaat van ramp krijg je als deelnemer ook nog wat andere "uitdagingen" mee om op te lossen: Welke kant moeten we op? Hoe nemen we die hindernis? Besluiten we onderweg om iets juist wel- of juist niet- te doen? Want: opdracht is toch immers opdracht! Kan het ook op een andere manier? Hoe krijg ik een houtvuurtje aan? Wat krijgen we te eten? Hoe ver is het nog? Zijn we wel goed gevaren? Hoe ga je om met tegenslag?

Allemaal vragen, waar je gaandeweg een antwoord op vind. Aan het eind van de tocht zal blijken of jij en jouw groepje de opdracht als beste hebben volbracht. Mogelijk durven jij en jouw groepje "Out of the Box" te denken en het gezamelijk belang boven ieders individueel belang te stellen. Dan zou jouw groepje zomaar de winnaar van deze dag kunnen worden. Niet dat er een prijs te winnen valt, want als deelnemer van dit bedrijfsuitje is iedereen een winnaar. Je hebt immers een leuke en leerzame dag met jouw collega's gehad. Daarnaast zal je situaties meegemaakt hebben, waarvan je ongetwijfeld wat opgestoken hebt. En kun je die opgedane kennis op andere terreinen ook wel goed gebruiken. Op het werk of in jouw privé leven. Het streven is om deze route in groepjes van 4 personen verdeeld over twee canadese kano's af te laten leggen.

Deze educatieve eendaagse kanotocht als bedrijfsuitje, is niet bedoeld als kanosurvival, maar wordt wel als onvergetelijk ervaren.

Het personeelsuitje sluiten we af met een drankje, barbecue en kampvuur

Na afloop van de kanotocht zetten we dit personeelsuitje voort met een gezellig samenzijn in- of buiten de groepsaccommodatie. We sluiten af met een Barbecue, een drankje en een gezellig kampvuur om bij na te praten.info_teambuilding

All inclusive

Deze dag is volledig verzorgd, dus inclusief groepsaccommodatie, materialen, eten en drinken. De kanotocht is niet bedoeld als survivaltocht, maar als een recreatieve speurtocht op het water. Gemoedelijk en zonder haast.


Het programma van dit personeelsuitstapje ziet er in grote lijnen als volgt uit:

s' Ochtends

  • Ontvangst met koffie, thee en gebak in onze groepsaccommodatie op de Waddenhoeve.
  • Welkom, introductie en uitleg van de dag.
  • Oefening in overleg voeren, het nemen van de beste beslissingen of het vinden van de meest geschikte oplossing in een ongewone situatie.
  • Vertrek naar het startpunt van de kanoroute, ergens in de omgeving. Jouw groepje krijgt een opdracht mee....
teambuilding

s' Middags, halverwege de kanoroute:
  • Workshop Koken op houtvuur, tevens is dit de lunch.
  • Vervolg van de kanotocht en bijbehorende opdrachtinfo_teambuilding
  • Aankomst op de Waddenhoeve.
  • Onder het genot van een drankje de evaluatie en bespreking van de opgedane ervaring.
  • Gezamelijke Barbecue met drankjes en daarnaast napraten bij het kampvuur.

We hopen dat het een gezellige en leerzame dag was. Wil je meer weten over dit bedrijfsuitje, of heb je vragen, neem dan svp even contact met ons op.

Beoogde groepsgrootte voor dit kano avontuur: 18 tot 24 personen.

per dagtocht. De prijs voor dit verbindende bedrijfsuitje bedraagt:

€ 62,50 per persoon.                                                    


All inclusive, de gehele dag wordt volledig verzorgd. Met vegetariërs en diëten kunnen we rekening houden. Kleinere groepen: Prijs in overleg.

Dit eendaagse kano avontuur is in een versoberde uitvoering dan het beschreven bedrijfsuitje of teambuildingsactiviteit ook beschikbaar voor andere groepen. Ben je op zoek naar een avontuurlijk uitje als schoolreisje of groepsuitje? Voor scholen, verenigingen of andere groepen kunnen we dit all in arrangement in overleg aanpassen en ook in een voordeliger jasje aanbieden. Mail ons svp jouw wensen en we doen een passend aanbod.