Goede en compacte, lichtgewicht kampeerspullen.

Daar heb je het meeste plezier van, tijdens een avontuurlijke kanovakantie in Nederland.

kano_avontuur_uitrusting


Je mag bij ons gerust jouw eigen kampeerspullen meenemen, maar je zou die ook kunnen huren. Wat jij zelf het liefste wilt!


Wat je exact nodig hebt en wat je maar beter thuis kunt laten, komt uitgebreid aan bod in de kano-vakantie-kanotrektocht offerteinstructie die je vooraf van ons krijgt. Deze vakantie-instructie ontvang je nadat je gereserveerd hebt.

Uit eigen ervaring weten we dat het belangrijk is, om vooral niet teveel aan spullen bij je te hebben. Op deze manier blijft er voldoende ruimte over in de kano en wordt die niet te zwaar. Er wordt gevaren in een ruime koersvaste (driepersoons) aluminium kano . Er zijn ook lichtgewicht kunststof vakantiekano's met per kano, twee luxe zitjes die een rugsteun hebben. Zou je die liever willen? Vraag daar dan bij het reserveren naar.

De uitrusting die je minimaal nodig hebt voor deze vakantie, zo willen wij adviseren, bestaat o.a. uit een lichtgewicht tent, zelfopblazende slaapmatjes, kookgerei, waterdichte zakken en tonnen om jouw kostbare spullen in te bewaren.

Iedere deelnemer krijgt standaard een zwemvest aangemeten en een peddel die het beste bij hem of haar past. Bij de kano krijg je tevens een klein karretje die je kunt gebruiken om deze over het land te transporteren bij bijvoorbeeld een gestremde sluis. Of om de kano plus bagage naar jouw tent op de kanocamping te rijden.

Zou je avontuurlijk willen koken? Dan kun je bij ons een kookset voor koken op een houtvuurtje huren. Deze set bestaat uit een driepoot met daaraan een kookpot en daaronder een vuurschaal waar het vuurtje in brandt. Verder horen daar een ovenwant bij en een grote lepel om mee te roeren of op te scheppen.

kampvuurkoken

In de kano-vakantie-instructie staat een recept voor het kampvuur koken. In de routebeschrijving die je meekrijgt, vind je daarover ook nog informatie. Daarnaast krijg je een perculatorkan mee om een lekker stevig bakkie koffie te zetten. Kies je voor het koken op een kampvuurtje, dan zorgen wij voor het brandhout en de aanmaakblokjes die daarvoor nodig zijn.

Bij ons mag jij jouw eigen kampeerspullen gerust zelf meenemen voor jouw kanovakantie. Ben je zelf niet in het bezit van een aantal aanbevolen uitrustingsstukken? Dan kun je die bij ons huren.

kanotrektocht offerte

Zie daarvoor de prijslijst.